Coaching op Leefstijl (CooL), nieuwe groep!

Leefstijlcoaching in de 1,5 meter economie, we gaan er gewoon mee door!

We wisten al dat een gezonde leefstijl belangrijk was en dat wordt nu des te meer bevestigd door de relatie tussen overgewicht en Corona patiënten.

Met behulp van het CooL programma dat vergoed wordt door de basisverzekering begeleid ik mensen met overgewicht naar een gezonde leefstijl. Dit programma duurt 2 jaar en is tot nu toe al erg succesvol gebleken.

In september start ik weer een groep. Wil je meedoen? Er zijn nog plekken, mijn groep start 7 oktober op de woensdagochtend, in november start een avondgroep. Wil je eerder beginnen of op een ander moment? Check de site van www.leefstijlcoachesgooi.nl voor de data en tijden van mij en mijn collega’s.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *