samen staan we sterk!

Coaching op Leefstijl (CooL) - GLI

Sinds 2019 wordt leefstijlcoaching vanuit de basisverzekering vergoed in de vorm van Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI), hiermee komt een gezonde leefstijl voor veel meer mensen binnen handbereik.

Bij mij volg je de interventie CooL, Coaching op Leefstijl, die ik sinds 2019 uitvoer. Ik vind het persoonlijk het leukste GLI programma dat er is, alle onderwerpen van leefstijl komen aan bod en de praktijk laat zien dat het programma heel effectief is. 

Dus heb je last van overgewicht en ben je klaar met diëten? Wil je gezonder worden door je leefstijl aan te passen en vind je het leuk om met een groep gelijkgestemden aan de slag te gaan? 

Het klinkt zo simpel: minder stress, meer bewegen en gezonder eten. De theorie kennen we meestal wel, maar hoe doe je dit nou in de praktijk? Daar help ik je bij. Stapje voor stapje, zodat het in jouw leven past en je de verandering ook vol blijft houden.

Samen gaan we jouw nieuwe paden verkennen, want samen kan je meer dan alleen. Jij houdt de regie en bepaalt in welk tempo je veranderingen wilt doen. 

Hieronder kan je verder lezen wat Cool inhoudt, ik hoop dat je na het lezen van deze pagina de volgende stap zal zetten en contact met me opneemt. Ik vertel je namelijk graag nog veel meer over dit leuke programma! 

Wat is Coaching op Leefstijl (CooL) - GLI

Voeding

Slaap

Bewegen

Ontspannen

Mindset

  • Coaching op Leefstijl (CooL) is een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) en wordt vergoed door de basisverzekering.
  • Tijdens het programma ga je stapsgewijs je leefstijl veranderen om zo een duurzame verandering te realiseren.
  • Belangrijke leefstijlthema’s zijn voeding, slaap, bewegen, ontspannen en mindset.
  • Jij hebt zelf de regie en bepaalt aan welke knoppen jij draait en hoeveel je daaraan draait.
  • Het uiteindelijke doel van het programma is het bewerkstelligen van gewichtsverlies, het verbeteren van de lichamelijke fitheid, het realiseren van gezondheidswinst en het verbeteren van de kwaliteit van leven.
  • Het programma duurt in totaal 2 jaar en bestaat uit een intake, 16 groepsbijeenkomsten en 7 coachgesprekken. 
  • Het is belangrijk dat je voldoende gemotiveerd bent en tijd maakt om het programma volledig te volgen.
  • Het CooL programma is voor mensen met overgewicht (BMI > 25 + risicofactoren / verhoogde buikomvang of BMI > 30), bereken hier je BMI.

Je was zo’n goede spiegel voor mij, wat heb ik doen inzien hoe het anders kan op zoveel vlakken. 

Reserveer hier je plek voor de volgende CooL groep, 22 mei 2024 start een nieuwe avondgroep.

Ik ben mede oprichter van het samenwerkingsverband Leefstijlcoaches ’t Gooi, wij starten regelmatig nieuwe CooL groepen in het Gooi, check onze website voor de actuele data.