Die lach staat je goed!

Welkom bij Vitaalcoach Hilversum, specialist op het gebied van gezondheid en leefstijl.

Vitaalcoach Hilversum is er voor jou …..als gezondheid belangrijk voor je is en je wilt weten wat je zelf kan doen om je gezondheid te verbeteren.

Heb je veel last van stress? Geen tijd om te sporten? Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen zonder extreme diëten of uren in de sportschool staan? Wil je gewoon beter in je vel zitten en je energieker voelen? Dan zit je hier goed!

Werkwijze Vitaalcoach Hilversum

Vitaalcoach Hilversum onderscheidt zich door zijn integrale aanpak. Meerdere aandachtsgebieden worden in de analyse meegenomen: voeding, beweging, ontspanning, mentale kracht en variatie. Tijdens de intake inventariseren we jouw huidige situatie en jouw gewenste doel. Dan kijken we ook welke aandachtsgebieden we meenemen in ons plan. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kan blijven en dat verandering niet betekent dat je je hele leven compleet om moet gooien. Met kleine stappen kom je er ook. 
 
Bij Vitaalcoach Hilversum is alle kennis gebundeld onder een dak, lekker makkelijk, efficiënt en voor iedereen toegankelijk, met of zonder doorverwijzing van je huisarts.
 
Wie is Vitaalcoach Hilversum?

Even voorstellen: mijn naam is Marcella van de Pas. Ik ben geboren en getogen in Groningen, waar ik ook mijn studie econometrie en actuariaat heb gedaan. 

Na mijn studie ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest in het bank- en verzekeringswezen. Gedurende mijn financiële carrière zag ik dat zowel ik als veel van mijn collega’s bezig waren met alle ballen in de lucht houden (carrière, gezin, gezond leven, bewegen, ontspannen, etc). En als dat uiteindelijk niet meer ging, had dat meestal ziekteverzuim tot gevolg. Dat zou toch anders moeten kunnen, dacht ik. Het thema gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad en daarom heb ik in 2015 besloten om het roer om te gooien. 

Inmiddels ben ik volledig omgeschoold en heb ik mijn eigen praktijk op het gebied van vitaliteit en leefstijl. Ik werk zowel met individuen, groepen als met bedrijven, het doel hierbij is altijd dat mensen zich beter gaan voelen. Door mijn ervaringen in het bedrijfsleven en verscheidenheid aan opleidingen heb ik me ontwikkeld tot een zowel effectieve als creatieve coach