Die lach staat je goed!

Welkom bij Vitaalcoach Hilversum, dé specialist in ‘t Gooi op het gebied van gezondheid, vitaliteit en leefstijl. 

Vitaalcoach Hilversum voor jou!

Ben jij klaar met al die diëten en wil je niet elke dag uren in de sportschool staan voor een gezond gewicht? Heb jij al lange tijd last van moeheid of heb je weinig energie? Ervaar je veel stress en wil je weten hoe je dit kan verminderen? Wil je graag afvallen, maar dan op een duurzame manier? Wil je gewoon beter in je vel zitten? Kortom wil jij je fitter en energieker voelen? Dan zit je hier goed!

Werkwijze Vitaalcoach Hilversum

Om jouw doel te behalen kijken we naar meerdere aandachtsgebieden: voeding, beweging, ontspanning, mentale kracht en variatie. Tijdens de intake inventariseren we jouw huidige situatie en jouw gewenste doel. Dan kijken we ook welke aandachtsgebieden we meenemen in het traject. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven en dat verandering niet betekent dat je je hele leven compleet om moet gooien. Met kleine stappen kom je er ook. 
 
Bij Vitaalcoach Hilversum is alle kennis gebundeld onder een dak, lekker makkelijk en je hebt er geen doorverwijzing van je huisarts voor nodig.
 
Wie is Vitaalcoach Hilversum?

Even voorstellen: mijn naam is Marcella van de Pas. Ik ben geboren en getogen in Groningen, waar ik ook mijn studie econometrie en actuariaat heb gedaan. 

Na mijn studie ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest in het bank- en verzekeringswezen. Gedurende mijn financiële carrière zag ik dat zowel ik als veel van mijn collega’s bezig waren met alle ballen in de lucht houden (carrière, gezin, gezond leven, bewegen, ontspannen, etc). En als dat uiteindelijk niet meer ging, had dat meestal ziekteverzuim tot gevolg. Dat zou toch anders moeten kunnen, dacht ik. Het thema gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad en daarom heb ik in 2015 besloten om het roer om te gooien. 

Inmiddels ben ik volledig omgeschoold en heb ik mijn eigen praktijk op het gebied van vitaliteit. Ik werk zowel met individuen als met bedrijven, het doel hierbij is altijd dat mensen zich beter gaan voelen. Door mijn ervaringen in het bedrijfsleven en verscheidenheid aan opleidingen heb ik me ontwikkeld tot een zowel effectieve als creatieve coach.