Die lach staat je goed!

Welkom bij de Vitaalcoach Hilversum, alias MaRaM, dé specialist in ‘t Gooi op het gebied van vitaliteit en leefstijl. 

MaRaM is een palindroom (keerwoord) van mijn voorletters en betekent in het oud Arabisch “aspiratie“. MaRaM staat voor mij symbool voor de aspiratie die ik heb om anderen te helpen weer in balans te komen en zich beter te voelen.

Even voorstellen: mijn naam is Marcella van de Pas. Ik ben geboren en getogen in Groningen, waar ik ook mijn studie econometrie en actuariaat heb gedaan. Een heel andere tak van sport hoor ik u denken ;-). Dat klopt, hoewel er ook raakvlakken zijn.
Na mijn studie ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest in het bank- en verzekeringswezen. Voornamelijk op het gebied van financieel en operationeel risicomanagement. Gedurende mijn financiële carrière kwam ik erachter dat zowel ik als veel van mijn collega’s bezig waren met balans vinden in alle uitdagingen die op je pad komen (carrière, gezin, gezond leven, bewegen, ontspannen, etc). Een zoektocht die op het werk destijds weinig tot niet begeleid werd. Daarom heb ik in 2015 besloten om van deze zoektocht mijn werk te gaan maken en anderen daarbij te helpen.

Begin 2016 ben ik begonnen met de opleiding tot Vitaliteitscoach / Vitaalcoach. Een opleiding, waarin de integrale aanpak van lichaam, geest, beweging en voeding centraal staat. De diploma’s NOBCO Life Coach, BGN Gewichtsconsulent en NASM Functional Personal Trainer heb ik behaald en tezamen geven deze het recht tot het diploma van Vitaliteitscoach. Naast mijn werk als coach en trainer, doe ik vrijwilligerswerk voor Humanitas en ben ik werkzaam als commissaris/toezichthouder. Mijn diverse opleidingen, ervaringen in het bedrijfsleven en activiteiten bij Humanitas helpen mij om een goede en effectieve  coach en trainer te zijn.