samen staan we sterk!

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching gaat om jou en alles wat jou bezig houdt. Soms heb je wat externe hulp nodig om bijvoobeeld je doelen helder te krijgen of om weer terug in balans te komen. Eigenlijk alles wat jou bezig houdt kan je met mij in een persoonlijk coach gesprek bespreken en samen vinden we de beste route voor jou. 

In de persoonlijke coach gesprekken maak ik gebruik van verschillende theorieën:

  • Gedachten beïnvloeden hoe wij ons voelen en gedragen. Door onze gedachten te sturen, kunnen we invloed uitoefenen op ons gevoel en gedrag. Dit sluit aan bij de theorie, dat alles wat je aandacht geeft groeit. Met behulp van deze theorie stimuleer ik jou om je bewust te worden van jouw sterke kanten en deze in te zetten om je doel te bereiken.
  • Daarnaast is balans een belangrijk thema in gesprekken. Balans tussen belasting en belastbaarheid. Belasting kan je zien als een optelsom van alles wat je van jezelf vraagt en alles wat op je pad komt, jouw uitdagingen. De belastbaarheid staat voor hoe gemakkelijk jij deze uitdagingen aankan. Ook wel je draagkracht genaamd. In onze gesprekken focussen wij op het verhogen van jouw draagkracht zodat je uiteindelijk meer aan kan. 
  • Per coaching sessie (per uur), in de meeste gevallen zijn 4-5 gesprekken voldoende